Thumbnail pagina

R. Antwerp pakt de titel Kampioen Interclubs Super Senioren 2014

In divisie I, waar er voor de titel 'Kampioen Interclubs Super Senioren 2014' werd gestreden, was het R. Antwerp G.C. dat aan het langste eind trok met een score van -15. De ploeg met Paul Verbeeck, Nadia Verbeeck, Louis Bremers, Josehine Alofs, Leopold Leys en Marie Hertoghe pakte de titel voor de 6de keer in 11 jaar. Rinkven G.C. (Evi Claasen, Robert Johnson, Carine Henkes, Robert Henkes, Jef Steensels en Betty Stove) eindigde als runner-up en had ??n slag meer nodig dan R. Antwerp. Oudenaarde G.&C.C. en Keerbergen G.C. zijn de 2 ploegen die volgend jaar terug in divisie II zullen moeten aantreden.

Steenhoven G.&C.C. (Liesbeth Verberkmoes, Jack Baudewyns, Hetty Sanders en Jan Van Lieshout)  en Winge G.&C.C. (Christina Berben, John Janssen, Lea Geens, Alistair Hamilton) mogen volgend jaar terug mee strijden voor de titel. Steenhoven werd winnaar in divsie II met +15 waar Winge als runner-up eindigde met een score van +14. Nuclea Mol en Witbos G.C. deden het iets minder goed en zakken naar divisie III.

In divisie III waren het G.C. De Kluizen (Lidou Fermon, Jef Bogaert, Nadine De Proft en Etienne Van Impe)  en Waregem G.C. (Claude Morre, Christian Lauer, Marie-Jose Beerlandt en Adri Van Eemeren) die de promotie mochten vieren. De Kluizen haalde de overwinning binnen met een score van +6 terwijl Waregem tweede werd met +3.

De winst in divisie IV ging naar Millennium Golf (Ria Waueters, Lan Plessers, Lisette Sannen en Jozef Bosmans). Met een totaal score van +3 bleven zij De 3-Eycken (Vera Embrechts, Julien De Vos, Mia De Belder en Rik De Belder) voor die wel mee promoveren naar divisie III.

Klik verder voor de resultaten:

Divisie 1

Divisie 2

Divisie 3

Divisie 4

Klik hier voor de startlijst
Klik hier voor het reglement