Thumbnail pagina

Robin Quagebeur (Damme G.C.C.) en Camille Richelle (R. Latem G.C.) winnen Facilicom Amateur Open of Flanders 2011!

Robin Qaugebeur (Damme G.C.C.) en Camille Richelle (Royal Latem G.C.) hebben de 3e editie van de Facilicom Amateur Open of Flanders (Flanders Nippon G.B.C. Hasselt) gewonnen. Met deze overwinning werden zij beide ook Kampioen van Vlaanderen Heren & Dames.

 

Voor Robin Quagebeur (73-71) was het zijn allereerste overwinning op een manche van de Federal Tour. 19-jarige Robin won nipt met ??n slag voorsprong op runner-up Yohann Cauwenbergh (71-74). Hij is tevens ex-leerling van de VVG Topsportschool en is anno 2011 opgenomen in het 'Top Golf Vlaanderen'-programma, dat 18+ talenten de nodige omkadering verschaft om topgolf en hogere studies te combineren.

 

Bij de dames won 16-jarige Camille Richelle (72-73) met drie slagen verschil vanhaar naaste tegenstandster Chlo? Leurquin (73-75). De nek-aan-nek race werd pas op de laatste holes beslecht in het voordeel van de Latemse. Een knappe prestaties en zeker aangezien ze vrijdag nog ziek in bed lag.

 

Een dikke proficiat aan beide winnaars en aan alle vrijwilligers!

 

Voor alle resultaten, klik hier: 

 

- LADIES
- MEN

 

Voorstelling Title Sponsor FACILICOM:

 

FACILICOM (www.facilicom.be) is een onderneming die facilitaire diensten verricht voor bedrijven, organisaties, overheden en instellingen. FACILICOM is onder meer actief in schoonmaak, bedrijfscatering, security, werving & selectie, facility management, beveiliging, bouw & installatie en horecatechniek. Ook levert FACILICOM voor steeds meer opdrachtgevers een combinatie aan van diensten, gebundeld tot ??n ge?ntegreerd pakket.

FACILICOM Services Group telt ruim 30.000 medewerkers en is actief in Nederland, Belgi?, Frankrijk en Engeland.

CEO Alain Vandenbrande is zelf een fanatiek golfer en geeft zijn bedrijf graag uitstraling via wedstrijden waar jonge talenten present zijn. Via deze weg wenst de VVG Alain en FACILICOM te danken voor hun steun en sponsoring.