Thumbnail pagina

Royal Antwerp behaalt overwinning op Kamp.Clubteam Super Senioren!

Het team van Royal Antwerp, bestaande uit Marleen Nijhof, Jean Laurencin, Marie Hertoghe, Leopold Leys, Josephine Alofs en Jean De Vooght, behaalde een score van -7 en greep hiermee al voor de 7de maal in 12 jaar tijd de overwinning! Ternesse G.&C.C. werd runner-up met -14 en Winge G.&C.C. eindigde op een mooie derde plaats met een totaal van -16.

In deze divisie werd een 4BBB gespeeld tegen par, waarbij de beste 2 teamscores op 3 meetelden voor de totaalscore.

In divisie II, III en IV vervolgens werd gespeeld volgens de 4BBB-formule tegen bogey, waarbij de 2 teamscores de totaalscore bepaalden.

Met een resultaat van +18 eindigde de thuisploeg van G.&C.C. Oudenaarde in divisie II op een eerste plaats met G.&C.C. De Palingbeek als tweede met +16. De Kempense G.C. eindigde derde in het klassement met +7.

Ook de Brabantse Golf had iets te vieren want met +11 mogen hun spelers de Kampioenstitel dragen in divisie III. Met een totaal van +9 eindigde Millennium Golf op de tweede plaats en G.C. Drie Eycken met +1 op de derde.

Tot slot behaalde Duisburg M.G.C. winst in divisie IV met +3 en Golf Puyenbroeck werd runner-up met een score van -4. Het team van E.C.P.G. Zwijnaarde eindigde op de derde plaats met tevens een resultaat van -4.

Proficiat aan alle winnende teams en graag tot volgend jaar!

Klik hier voor meer info en alle resultaten