Thumbnail pagina

Samen kleuren we 'The Dutch' rood! Vrijdag fandag op KLM OpenVVG Ticket actie: ??n kopen, tweede gratis!

Door het ingeven van je VVG federatiekaart nummer bij het aankopen van je ticket, krijg je gratis een 2de ticket erbij. Wanneer je je federatienummer hebt ingegeven moet je je bestelling in ??n keer doorlopen, je kan namelijk maar ??n keer inloggen met je federatienummer. Je kan minimaal ??n plus ??n gratis en maximaal twee plus twee gratis tickets verkrijgen met ??n federatiekaart. Dit is een exclusief aanbod van de VVG in samenwerking met TIG Sports om massaal te komen supporteren op het KLM Open.

Aarzel niet en koop jouw supportersticket via deze link en ontvang een tweede gratis

Je kan per speeldag 2 tickets bestellen waarvan je er ??ntje gratis krijgt, je kan voor 2 verschillende speeldagen van deze actie genieten. Dit is een exclusief aanbod van de VVG in samenwerking met TIG Sports om massaal te komen supporteren op het KLM Open. Vergeet niet je P-ticket op voorhand te kopen, dat is voordeliger dan ter plekke.


Samen kleuren we 'The dutch' Rood. Supporter in het rood en krijg een tof supportersgadget!

Na de voetbalgekte komt de golfgekte. Wie op vrijdag 9 september met een rood kledingstuk of accessoire langskomt op de stand van 'Golf in Flanders', krijgt een tof supportersgadget om zo de Belgische spelers extra aan te moedigen.

Samen kleuren we 'The Dutch' rood!Helpdesk ticketactie:

Indien u hulp nodig heeft kan u steeds terecht bij 'TicketPlus'.

Praktische informatie en de algemene voorwaarden van de ticket actie vindt u terug op de blog van onze website (klik hier)

Op http://webshop.tigsports.nl/pages/faq kan je terecht voor veelgestelde vragen.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact op met de online helpdesk. De medewerkers helpen u graag verder: E-mail: support@tigsports.nl