Thumbnail pagina

Samen sporten met je kleinkind. Golf is d? grootouder-kleinkind sport bij uitstek.Gratis opendeurdagen voor jeugd in meer dan 30 clubs

In de maand september geven meer dan 30 clubs gratis jeugdinitiaties. H?t moment om jouw kleinkind(eren) kennis te laten maken met onze superleuke sport.

De jeugd opendeurdagen zijn er voor elk kind van 6-18 jaar.

Ontdek alle deelnemende clubs op www.starttogolf.be

September, maand van de sportclub

September is 'Terug naar school' maar ook h?t moment om terug te starten met sport en vele kinderen kiezen op dat moment een nieuwe sport. Laat je kleinkind(eren) kennis maken met golf en wie weet staan jullie binnenkort dan wel samen op de golfbaan!

Kent iedereen al de jeugdlidmaatschappen?

De jeugdlidmaatschappen zijn nog niet zo goed gekend. Ze zijn vaak veel voordeliger dan bij andere sporten ?n er zijn professionele lessen inbegrepen gegeven door gediplomeerde lesgevers.

De jeugdlidmaatschappen verdienen het dus zeker om meer in de kijker geplaatst te worden.

- Jeugdlidmaatschap: 200-300 euro (voor een gans jaar, jeugdlessen inbegrepen, gegeven door professionele lesgevers, verzekering, VVG-App, Hcp, ...)

- Materiaal: bij de start uitleenbaar in de club, aankoop tas en clubs: vanaf 100 euro, handschoen: 10 euro, schoenen: vanaf 50 euro