Thumbnail pagina

Succesvolle Facilicom Junior Open kroont haar Kampioenen!

Vanwege het warme weer werd de wedstrijd gereduceerd naar 2 ronden in plaats van de geplande 3. Dankzij deze beslissing alsook het ?hitteplan? van de VVG, konden alle spelers hun ronde afwerken in goede omstandigheden.

Thuisspeler Seppe Vanhondeghem en Dallae Chin (Damme G.&C.C.) behaalden de beste overall score en wonnen de Wisselbeker David Petrie. Seppe speelde par na 2 ronden met 69 en 71; Dallae behaalde de overwinning met +10 (76, 74).

In de categorie onder 14 behaalde Eline Serrien (Royal Antwerp G.C.) het beste resultaat met een totaal van +26 (82, 84). Martin Vanhaelst (Royal Waterloo G.C.) werd eerste in deze categorie bij de jongens en dit met +8 (75, 73).
De Kampioenen van Vlaanderen U14 zijn Eline Serrien (Royal Antwerp G.C.) en Mathieu Feron (Rinkven G.C.).

Bij de meisjes U16 greep Dallae Chin (Damme G.&C.C.) de winst met +10 (76, 74). Bij de jongens was het Seppe Vanhondeghem (Keerbergen G.C.) die aan het langste eind trok met par (69, 71).
Naaste de beste brutscore van de wedstrijd, behaalden beiden ook de titel ?Kampioen van Vlaanderen? in deze leeftijdscategorie.

De categorie U18 tot slot werd bij de meisjes gedomineerd door Morgane Peeters van de Koninklijke G.C. van Belgi?. Zij behaalde een totaalscore van +17 met 75, 82. Cas Ruelens (Millennium Golf) werd eerste bij de jongens met +3 (73, 70).
Dankzij deze resultaten grepen Morgane en Cas tevens de titel ?Kampioen van Vlaanderen? in hun leeftijdscategorie U18.

De categorie U12 speelde hun wedstrijd op dag 1. Victor Horst (G.C. D?Hulencourt) won bij de jongens met +6 (76). Bij de meisjes werd Lucie Maigret (Royal Waterloo G.C.) eerste met +15 (85).

Dikke proficiat aan alle winnaars en graag tot volgend jaar!

Klik hier voor alle resultaten U12
Klik hier voor alle resultaten U14, U16 en U18

Klik hier voor sfeerbeelden van de wedstrijd


foto van Golfvlaanderen.be.

De winnaars per leeftijdscategorie U14, U16 en U18

foto van Golfvlaanderen.be.

De Kampioenen van Vlaanderen U14, U16, U18

foto van Golfvlaanderen.be.

Beste brutscores Dallae Chin en Seppe Vanhondeghem met Wisselbeker David Petrie