Thumbnail pagina

Supportersactie #GolfToRio, Laat je Horen tot in Rio!

GolfToRio: Laat je horen tot in Rio!

Na meer dan 100 jaar viert golf zijn terugkeer op het olympisch niveau! Daarom organiseren we verschillende events ?n een heuse supportersactie zodat iedereen weet dat golf d? nieuwste olympische sport is en zodat ook u kan supporteren voor onze Belgische golfers in Rio.

klik www.golftorio.be voor alle info en rankings


De supportersmuur #GolfToRio voor onze golfbelgen

Drop een selfie, foto, filmpje of aanmoediging met #GolfToRio via Facebook, Twitter of Instagram. De leukste en meest originele zullen op de supportersmuur op www.GolfToRio.be terechtkomen en misschien win jij wel de exclusieve Rio Golfbag!

Klik hier voor de #GolfToRio Supportersmuur


Ook Thomas Pieters kijkt uit naar jullie aanmoedigingen

Ook voor Thomas en de andere golfbelgen zou het super zijn als iedereen zou aanmoedigen op weg naar Rio. Laat je Horen tot in Rio met #GolfToRio !Kleeft jou #GolfToRio sticker al?

Post een fotootje en supporter met . Wie weet win jij de Rio golfbag.


Post een 'Coffeecup Challenge' en supporter voor jouw favoriete speler!

Verschillende celebrities zullen onze golfbelgen aanmoedigen en hun golftalent tonen via een Coffeecup Challenge! Ook jij kan je vrienden uitdagen om een leuke filmpje te posten met jullie aanmoedigingskreten een een geslaagde Coffeecup Challenge. Een koffietas, bal en putter meer heb je niet nodig. Wij kijken alvast uit naar jullie massale inzendingen! Have Fun!

#GolfToRio evenementen

2016 wordt erg bijzonder voor de golfsport met tal van unieke #GolfToRio Events

21 mei - Iedereen een hole-in-one in WitbosGC
#sportersbeleven meer met de golfinitiatie met Hole-In-One garantie

Schrijf je hier in (klilk hier)


29 mei -
#GolfToRio Jeugdfestival Keerbergen Golf

Alle VVG jeugdspelers zullen op die dag een reeks van uitdagingen aangaan om hun favoriete speler te verslaan. Een Fun event in de olympische sfeer.Komende #GolfToRio evenementen!


14 juli - Sportimonium te Hofstade
Op 14 juli zal de offici?le golfselectie naar Rio er gepresenteerd worden en zal het golfmuseum feestelijk geopend worden.

Golf in het Park en initiatie met swingtunnel op 14/7, 21/7, 10/8 en 18/8

21 juli - golfinitiaties in het Warandepark Brussel


13-14 en 20 augustus - Rio House ism BOIC in Oostende
Het BOIC heeft het Rio House, d? supportersplek bij uitstek, voorzien gedurende de hele periode van de Spelen. 3 dagen zal ook golf er in de spotlight staan met initiaties en demo?s.

Kom zeker eens langs en dompel je onder in de olympische sfeer! Op 13 augustus is er een heuse fandag Golf en op 14 en 20 augustus is er hopelijk een grote apotheose als een golfbelg een medaille pakt!

klik hier voor de eventkalender


VVG interviewde Thomas Pieters : zijn team, doelstellingen en ambities


Laat je Horen tot in Rio! Post masaal jullie filmpjes, foto's van de stickers, trickshots, Coffeecup Challenges met #GolfToRio en wie weet win jij wel de exclusieve Rio Golfbag van Thomas Pieters

Alle inzending op sociale media met #GolfToRio alsook de bierviltjes actie (later meer hierover) komen in aanmerking om de hoofdprijs (Gesigneerde Rio Golf Tour Bag) te winnen. Na de Olympische Spelen zal Thomas Pieters de lottrekking uitvoeren. De juiste datum hangt af van de agenda van Thomas. deze wedstrijd valt onder het algemeen reglement 'spelen' van de VVG.