Thumbnail pagina

Team Belgium Ladies T12 op WK. Fanny Cnops mooi individueel T12e in Turkije!

 

Team Belgium Ladies T12 op WK. Fanny Cnops mooi individueel T12e in Turkije!


 

Tussen al het Ryder Cup geweld door, werd ook nog het Wereldkampioenschap golf voor amateur Dames betwist!  Het WK Dames  ging door van 27 ? 30 september in Turkije (Belek).

De Belgische ploeg Dames bestond uit: 

 

 

Leslie Cloots 18j: start in september haar laatste jaar op de VVG Topsportschool en kende in 2012 haar internationale doorbraak.

 

Chlo? Leurquin 22j: de AFG speelster is al jaren een vaste waarde en werd in 2012 Nationaal Stroke Play kampioene.

 

Fanny Cnops 21j: Fanny maakt deel uit van het Top Golf Vlaanderen programma en studeert in de US (Greensboro) waar ze enkele overwinningen boekte op het NCAA circuit.

 

We zijn trots te mogen vaststellen dat de verschillende programma?s om Golf en studie te combineren vruchten afwerpt. De VVG topsportschool alsook het 'Top Golf Vlaanderen' programma biedt golf en studie alle kansen. Binnen 'Top Golf Vlaanderen' zitten zowel amateurs als pro's, alsook spelers die golf en studie combineren in Belgi? als in de US. Om deel uit te maken van deze programma's, dient de speler een selectie te verkrijgen op basis van gemiddelde scores, resultaten en zijn/haar ontwikkelingslijn ifv het traject naar Olympische Spelen toe.

 

Volg hun prestaties hier