Thumbnail pagina

Team Belgium Men onder de verwachting op het WK Golf Amateur

.

 

 

De Belgische ploeg Heren bestaat uit:

 

Thomas Pieters, 20 jaar: Nr. 11 World Amateur Ranking, ex-leerling VVG Topsportschool, studeert aan de University of Illinois (3e jaar), won met Team Europe de Palmer Cup (Ryder Cup voor amateurs) en kroonde zich in 2012 tot NCAA Champion (winnaar Open Amerikaanse Universiteitskampioenschappen).

 

Thomas Detry, 19 jaar: ex-leerling VVG Topsportschool, studeert aan de University of Illinois (1e jaar), en maakte in 2010 deel uit van het Europese Team in de Junior Ryder Cup.

 

C?dric van Wassenhove, 19 jaar: studeert aan Louvain-la-Neuve, regerend Kampioen van Vlaanderen en won in 2012 het Alps Tour-event ?Omnium of Belgium?.

 

Alle drie de spelers maken deel uit van het Top Golf Vlaanderen programma. Beide Thomassen als ?USA?-spelers en C?dric als golf&studie-speler in Belgi?.

 

 

Top Golf Vlaanderen-programma

 

VVG is trots te mogen vaststellen dat de verschillende programma?s, om Golf & studie te combineren, vruchten afwerpt. De VVG topsportschool, alsook het 'Top Golf Vlaanderen' programma biedt golf en studie alle kansen. Binnen 'Top Golf Vlaanderen' zitten zowel amateurs als pro's, alsook spelers die golf en studie combineren in Belgi? of de VS. Om deel uit te maken van deze programma's, dient de speler een selectie te verkrijgen op basis van gemiddelde scores, resultaten en zijn/haar ontwikkelingslijn i.f.v. het traject naar Olympische Spelen toe.

 

Live scoring World Amateur Golf Championship: http://golfstatresults.com/public/index.cfm?tournament_id=3863