Thumbnail pagina

Telenet Beker van Vlaanderen

Telenet Beker van Vlaanderen: Vlaamse golfers worden in de watten gelegd

Telenet wordt dit jaar hoofdsponsor van de Beker van Vlaanderen, h?t grootste recreatieve competitietoernooi van de Vlaamse Vereniging voor Golf. 4000 golfers van 46 deelnemende clubs zullen vanaf 12 april meedoen aan de selectierondes voor de halve finale. Wie zich kan plaatsen voor 1 van de 6 categorie?n mag een ?special edition? golftas van Callaway in ontvangst nemen. Bovendien worden de spelers ook extra in de watten gelegd. Telenet organiseert op 25 speeldagen een speciale Valet Service: na hun wedstrijd worden de golfclubs van de spelers door Telenet gereinigd!

Jan de Grave, VP Sustainability bij Telenet: ?Door de Beker van Vlaanderen te sponsoren staan we als aanbieder van het enige Vlaamse televisiekanaal gespecialiseerd in golf dicht bij de amateurgolfers. We willen de spelers van deze fantastische sport aanmoedigen en belonen voor hun prestaties met onder andere de ?valet service? en verschillende prijzen.?

Marc Verneirt, Secretaris-Generaal van de VVG: ?Telenet is al 10 jaar een geweldige partner van ons en we zijn zeer blij dat ze besloten hebben om dit sleutelevenement uit de sector te sponsoren en Vlaamse golfers maximaal te laten genieten van de golfsport.?

De winnaar van de categorie Brut bij de heren Maxime Vangeersdaele (Waregem Golf) heeft alvast zin in een nieuwe editie: ?De Beker van Vlaanderen is een echte aanrader voor golfliefhebbers, met kansen voor iedereen.?

Meer info en reglement 2014: Telenet Beker van Vlaanderen en reglement Telenet Beker van Vlaanderen