Thumbnail pagina

Thomas Pieters en VVG ontvangen de pers. Bekijk ook de babbel tussen VVG en Thomas.

Van bij de start van zijn professionele carri?re wordt Thomas gesteund door het Be Gold-programma en Top Golf Vlaanderen van de VVG en Sport Vlaanderen.

Beginnen deden we met Marc Verneirt, secretaris-generaal van de VVG, met informatie rond de VVG-Topsportschool, Top Golf Vlaanderen en Be Gold. Bovendien kon Marc bekend maken dat Be Gold en Top Golf Vlaanderen voor 2014 bevestigd zijn en er zelfs extra middelen voorzien worden. Het behalen van een ticket op de Europese Tour vormde d? grote sportieve apotheose tijdens de ?Sport van het Jaar?-campagne. Daarom overhandigde Marc aan Thomas het eerste van 500 unieke exemplaren van het jaaroverzicht.

Vervolgens gaf Lieselotte Pieters een overzicht van de wedstrijden die Thomas de afgelopen maanden afwerkte en stelde Lieselotte Pieters zijn programma 2014 voor.

Een ontspannen Thomas ? op zijn eerste persconferentie als profspeler ? stond de aanwezige pers ten slotte te woord. Hij gaf hierbij een terugblik op een fantastisch 2013 dat eindigde met het realiseren van een droom, namelijk het behalen van een kaart op de Europese Toer. Hij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om zijn sponsors te bedanken, waaronder de VVG voor de steun vanuit het Be Gold- en Top Golf Vlaanderen-programma en de KBGF voor de invitaties voor de Challenge Tour. 

Klik hier voor foto's van Thomas en de persconferentie

Voorlopig programma 2014:
3-9 februari: Joburg Open (Zuid-Afrika)
10-16 februari: Africa Open
17-23 februari: trainingsweek
24 februari-2 maart: Tshwane Open
2-9 maart: trainingsweek
10-16 maart: Trophee Hassan II

Klik hier voor het hele interview met Thomas

Bekijk (klik hier) het youtube-filmpje van onze ontspannen 1-op-1 babbel met Thomas Pieters.  Hij heeft het oa. over zijn ervaringen op Qschool, zijn blik op de Topsportschool met tips voor de leerlingen topsportschool en een leuk dankwoord voor de support van de VVG en KBGF.