Thumbnail pagina

Thomas Pieters geeft ervaring en skills door aan VVG-jeugd

Dit weekend is Thomas te gast op de Regionale Trainingen vanuit de VVG. Een fantastische ervaring voor de aanwezige spelers om hun idool te ontmoeten ?n te leren van zijn ervaring en skills.

De leergierige spelers stelen als het ware met hun ogen? De beste les die ze volgens ons kunnen krijgen, zeker als je beseft dat Thomas enkele jaren terug zelf ??n van hen was. Thomas is het bewijs dat je je droom en passie kan waarmaken als je steeds hard blijft werken, de juiste keuzes maakt ?n je talenten benut.

Dit ?give back?-project maakt deel uit van de nog steeds lopende samenwerking tussen Team Pieters en de VVG. Sinds dit jaar is Thomas doorgegroeid van de categorie ?Young prof? uit het Top Golf Vlaanderen-programma naar de categorie ?Full Prof? en krijgt hij van daaruit ook ondersteuning vanuit het Be Gold-programma.

Be Gold is een olympisch programma voor jong talent met als doel een Top 8 plaats te bereiken op de Olympische Spelen van 2020. Be Gold is een programma van het BOIC, de Franse gemeenschap via ADEPS, de Vlaamse gemeenschap via www.sport.vlaanderen, de Duitstalige gemeenschap en de overheid via de steun van de Nationale Loterij.

Het Top Golf Vlaanderen-programma van de VVG krijgt steun van topsport Vlaanderen en www.sport.vlaanderen en geeft de nodige omkadering en ondersteuning aan zowel 'Top Amateurs', 'Profs' en 'Full Profs'.

Klik hier voor meer informatie over het Top Golf Vlaanderen-programma