Thumbnail pagina

Thomas Pieters op bezoek in de VVG-Topsportschool!

Zelf begon Thomas zijn carri?re op de Topsportschool op 13-jarige leeftijd in het schooljaar 2006-2007 en studeerde hij er af in 2010. Over zijn terugkeer naar de school zei hij zelf 'Het voelt raar maar ook erg leuk om hier terug te zijn en het voorbeeld te vormen voor de huidige leerlingen. Ik ben blij dat ik op die manier iets terug kan doen voor de VVG en de Topsportschool.'

Zijn bezoek aan Hasselt werd dan ook voor een groot stuk ingevuld met de huidige generatie topsporters. Er werden 9 holes gespeeld, waarbij de leerlingen het tegen Thomas konden opnemen, en nadien konden ze al hun vragen op hem afvuren. Een uniek moment waarbij Thomas zijn ervaringen en tips met de leerlingen kon delen.

In de namiddag vervolgens stond Thomas de pers te woord tijdens het persmoment en werd er onder meer gebabbeld over zijn voorbije seizoen, de toekomst en de steun vanuit het Top Golf Vlaanderen- en Be Gold-programma. Daarnaast kondigde Marc Verneirt aan dat de samenwerking tussen Thomas en de VVG volgend jaar verder gaat. In 2015 zal Thomas op verschillende momenten zijn ervaringen delen met de talentrijke VVG-jeugd.


Klik hier voor enkele sfeerbeelden


Klik hier voor het volledige palmares van Thomas

Klik hier voor Thomas' kalender 2015


Wil je meer lezen over het Top Golf Vlaanderen- en Be Gold-programma? Klik dan hier!

Via deze link vind je meer informatie over de VVG-Topsportschool & de huidige leerlingen