Thumbnail pagina

Thomas Pieters runner-up in Toxandria Riverwoods Junior Open

UPDATE: Thomas Pieters is als runner-up ge?indigd op de Toxandria Junior Open. Hij greep net naast de titel door verlies van play-off tegen Robert Kind. Toch zette hij hier een heel mooie prestatie neer. Denk maar aan zijn evenaring van het baanrecord (64) in de 3e ronde. 
Bij de dames eindigen Fanny Cnops 8e en Valentine Gevers 18e. Klik hier 
door voor de resultaten van alle deelnemers!
 

Van 13 tot 16 juli vond op Toxandria G.C. (Nederland) de Toxandria Riverwoods Junior Open plaats. Een mooie wedstrijd, gezien de erelijst en gezien de te verkrijgen wild card voor zowel de KLM Open bij de Heren als de Dames.

Thomas Detry, Kevin Hesbois, Nicolas Colsaerts (2x) en Didier De Vooght staan er op de erelijst. Bij de dames won Laurence Herman deze wedstrijd en is Christel Boeljon een ex-winnares die nu op de European Tour succesvol is.

De VVG selectie bestond uit: Thomas Pieters, Thomas Detry, Gaetan Van Baarle - Fanny Cnops, Leslie Cloots, Valentine Gevers en Joelle Van Baarle.

Daarnaast waren er nog verschillende VVG-ers en Belgen actief op deze wedstrijd zoals Nick Ver Elst, Mathias Boesmans, Robin Quagebeur, Rens Megens en Jack Van den Heyning.