Thumbnail pagina

U komt toch ook? De BKO praktisch.Tickets?

Deze koop je hier


Wie komt er?

De entry list van #BKO18 al gezien ? 144 spelers 25 nationaliteiten 7 Ryder Cup spelers 40 European Tour winnaars 127 winsten op de European Tour

http://www.europeantour.com/?/tournamen?/teetimes/index.html

Mis h?t event van het jaar niet!De route naar de parking

Rinkven international golf club is via verschillende wegen te bereiken en ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Antwerpen. Bezoekers kunnen parkeren op de P3 Public Parking. Deze parking is gelegen naast The Village waar je terecht kan voor een hapje, kennismaking met golf in start to golf village ?n waar de hoofdingang naar de baan is. Kom je met de auto gebruik het volgende adres voor GPS navigatie: Bethanielei 58, 2960 Brecht.

Let op: het clubhuis en de gewone parking van de club zijn niet toegankelijk voor publiek.

Programma

Wil je graag op voorhand jouw dag plannen dan kunnen wij jullie alvast enkele openingsuren meegeven. The village, waar eveneens de inkom voor bezoekers gelegen is, is elke dag open vanaf 7u behalve op zondag (dan openen we om 9u). ?s Avonds sluit de village op donderdag en zondag om 20u, op vrijdag en zaterdag om 21u. De eerste Tee-off wordt elke dag voorzien rond 7u15. Op zondag zal de start wat later zijn en wordt te de eerste tee off verwacht om 9u30. De overige openingsuren kan je terugvinden op bijhorende afbeelding.


De spelformule

De Belgian Knock out kent een uniek en en zeer innovatief format. Een reden te meer om dit zeker als eerste mee te maken. Klik hier voor het format


Cashless

De BKO is een 100% cashless event. Vergeet dus je bankkaart niet om te genieten van een hapje en een drankje in ??n van de vele suppertoffe foodtrucks. (PS... oa W?rst van Jeroen Meus zal er zijn)


Wat doen wij?


Golf Vlaanderen voorziet de vrijwilligerswerking op de BKO met meer dan 500 vrijwilligers! Nu al een welgemeende dankuwel voor het enthousiasme. Naast de Marshalls op de baan, de spotters zijn er ook vrijwilligers op de zogenaamde crossings. Ook alle scoreborden op de baan, in de ?village? maar ook de carry boards op de baan. Er zijn zelfs vrijwilligers voor de vrijwilligers! Samen maken we er een groot golffeest van!


Starttogolf- village

Daarnaast zullen wij in de Village aanwezig zijn met een Start To Golf Village. Hier kan iedereen gratis komen proeven van de golfsport via een leuk golfparcours. Donderdag en vrijdag verwachten we alvast meer dan 350 kinderen van verschillende scholen die elk het golfparcours zullen doorlopen maar daarnaast ook onder begeleiding van een golfgids de baan opgaan om echte pro?s aan het werk te zien. een actie ism Sport Vlaanderen #buitenbeleefjemeer

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen in onze village!


All-in Red

9 Belgen zullen onze kleuren vertegenwoordigen op de BKO. Zoiets uniek mogen wij natuurlijk niet zomaar laten voorbij gaan. Daarom roepen wij iedereen op om in het rood te komen supporteren en zo onze Belgen een hart onder de riem te steken. Zij die vrijdag in het rood komen zullen van ons een cadeautje krijgen.


Dus jouw to do is :

tickets via www.belgianknockout.com

red shirt klaar leggen #allinred
(op vrijdag geven we elke rode fan een kadootje)

Krediet /betaalkaart
want het golffeest van het jaar is Cashless