Thumbnail pagina

VVG biedt unieke eindejaar actie aan!

Het Golf Ganzenbord is een leuk gezelschapsspel voor alle golfers, van een beginner tot een vergevorderde en van jong tot oud, iedereen kan meespelen en kampioen worden! Met het Golf Ganzenbord lijkt het alsof je van thuis uit een rondje golf speelt. Zo kan je op de fairway 'slaan' maar ook in het water, de bunker of buiten de baan belanden. We geven je al een tee en een marker cadeau die je als spelpionnen kan gebruiken en een pitchvork voor als je in ??n keer op de green slaat. En een notitieboekje ter ere van 15j VVG, om de scores bij te houden, doen we je graag cadeau.

We geven de jongste graag een kleine voorsprong, voor hen zit er in het pakje een 'Start to Golf for Kids & Juniors' boek bij. En om hen van een gepaste outfit te voorzien, krijgen ze ook een leuke polo cadeau (de polo's zijn beschikbaar in maat 120, 140 en 160 zolang de stock strekt dus wees er snel bij!)

Lijkt dit jou een ideaal cadeautje voor de komende feestdagen (Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar,...) of wil je jezelf eens verwennen? Bestel jouw eindejaar pakketje dan nu tegen de voordelige prijs van ?54,95 ipv. ?79,95 en wij zorgen dat het pakketje bij jouw thuis wordt geleverd! Plezier verzekerd!

Hoe bestellen? Stort ?54,95 op volgend rekening nummer: IBAN: BE88 6354 2935 0141, BIC: BNAGBEBB, met de vermelding 'eindejaar pakket', je home club, je e-mail adres en de polomaat die je graag had gewenst.

LET OP! Wees er snel bij met je bestelling! OP = OP!

Deze actie is geldig tot 15 januari.