Thumbnail pagina

VVG en Sportvanhetjaar klaar voor najaarsoffensief!

Na een succesvolle eerste helft van het jaar (klik hier) waarin de golfsport in de kijker werd geplaatst is de VVG klaar voor een druk najaar.  
Er zijn de promotieactiviteiten ism www.sport.vlaanderen met oa. Golf on the Road, de ZomerToer, Doe-aan-sport-beurzen, de vernieuwde gordel, de 2e reeks bijscholingen voor leerkrachten LO maar ook de verschillende kampioenschappen van Vlaanderen staan op de kalender. De Kids, de Beker van Vlaanderen en het Facilicom  Amateur Open zoeken nog een kampioen. 

Sport van het jaar: www.sportvanhetjaar.be 

  • 'Word golfer'-actie in September: je kan starten met golf aan 50%korting als je tussen 6 en 16 jaar oud bent. voor 50+ers zijn er initiaties. 

  • bijscholingen Golf op School: 250 leerkrachten krijgen bijscholing in de maand oktober en de kans om materiaal aan te kopen aan sterk gereduceerde tarieven.

  • Golf on the Road: ook in het najaar mikken we op zo een 30 000 bezoekers waarvan er meer dan 5000 een bal zullen slaan in onze swingtunnel

  • WK voor Scholen in Spiegelven eind oktober. 

Kampioenschappen


  • halve finales Beker van Vlaanderen : Op 24 en 25 augustus strijden 400 spelers voor de felbegeerde finaleplaatsen. Finale Beker van Vlaanderen is op 21/9 in Oudenaarde

  • Facilicom Amateur Open: 7-8 sept in Fl. Nippon Hasselt, het topkampioenschap van Vlaanderen dat deel uitmaakt van de Federal Tour

  • Kids Kammpioenschap: na verschillende kwalificatiewedstrijden spelen de beste kids hun eigen Kampioenschap op 28/9 in de Brabantse golf. 
Naast deze overvolle activiteiten kalender is het najaar ook d? periode waarin de VVG haar subsidies en erkenningen vanuit de overheid moet verantwoorden en opnieuw aanvragen.  Zo is er ook de start van nieuwe schooljaar in onze eigen VVG Topsportschool, opmaak jaaractieplan 2014, voorbereiding wintertrainingen en.... een verrassing als afsluiter van 'Golf, d? sport van het jaar 2013'. 
Veel werk op de plank maar het enthousiaste VVG Team heeft in de zomermaanden een goede vitaminekuur gekregen en we kunnen er tegenaan om de golfsport in Vlaanderen nog meer op de kaart te zetten !