Thumbnail pagina

VVG Head Coach David Petrie overleden. VVG is in rouw.

Op 46 jarige leeftijd heeft David Petrie de strijd verloren tegen zijn ziekte en is overleden op 26/12 te Roeselare. Hij laat een echtgenote en drie kinderen na.

 

David was sinds 2002 Coach bij de VVG en nam als head coach sinds 2005 de algemene technische visie van de regionale trainingen, de VVG Topsportschool en het Top Golf Vlaanderen programma voor zijn rekening. Het was David die geduldig bouwde aan een topsportprogramma in nauwe samewerking met de VVG staff. Dankzij zijn persoonlijkheid en zijn enorme vriendennetwerk overtuigde hij naast wereldtopper Pete Cowen ook Ryan Lumsden, Ramsay McMaster en later Orleith Buckley, wereldtoppers inzake biomechanica, om het VVG programma te vervoegen.

 

Building Basics was zijn en is onze overtuiging en bij deze opbouw stond steeds de speler centraal.

 

David was zeer gepassioneerd in zijn vak en steeds leergierig, op zoek naar verbetering maar hij stond ook steeds klaar om zijn kennis te delen. Steeds om de speler beter te maken en zijn of haar droom te realiseren.

 

David was Head Pro in Palingbeek en via Compatible Golf betrokken in verschillende andere VVG Clubs oa. Ieper Open, Sterrebeek, Beveren, .... Hij zetelde in de VVG sportcommissie en de Topsportcommissie.

 

In naam van de Voorzitter, de Raad van Bestuur, alle commissieleden, alle werkgroepleden onze innige deelneming aan alle vrienden en familie van David.

 

Golf is a sport of fair play, life did not play by the rules...

 

We gaan je missen