Thumbnail pagina

VVG Ladies bieden voor ieder wat wils!

VVG verwent de deelnemers van de VVG Dames Trofee graag en in 2017 kunnen we hiervoor rekenen op Life Magazine. Het vijfmaal per jaar verschijnend glossy magazine focust zich op dingen die het leven aangenaam maken. Dus ook op het golfen. Allereerst is er de VVG Dames Trofee. De vier wedstrijden, ??ntje per zone, gelden als kwalificatiewedstrijden voor de grote finale die op 11 september op Brasschaat Open Golf & Country Club gelopen wordt.

De VVG Dames Trofee staat open voor golfsters vanaf handicap 36. We willen immers het hele damespallet bij die VVG Dames Trofee betrekken.

Dat merk je eveneens aan de andere damesorganisaties van VVG. Neem bijvoorbeeld de Starters wedstrijd op Millennium Golf op 24 april. Daar focussen we ons vooral op beginnende wedstrijdspeelsters. We trachten immers voor elk wat wils aan te bieden. Aan deze wedstrijd kunnen dames met een hcp tussen 26,5 en 36 deelnemen.

Daarnaast heb je ook de Cap-Am wedstrijd op de Brabantse Golf. Daar treden de damescaptains of-verantwoordelijken samen met enkele dames van het ladiesteam in het strijdperk. De amateur golfers die meespelen moeten elk een handicap categorie vertegenwoordigen. Zo moet er een dame meespelen uit categorie 1 (0-18,4), categorie 2 (18,5-26,4) en categorie 3 (26,5-36). Daarnaast overleggen ze in ??n beweging ook hoe ze in eigen club de dameswerking zien en toepassen. Een leerrijk moment.

Tot slot verbroederen, of in dit geval verzusteren, de damesgroepen van VVG & AFG op 21 augustus op G. De Rigen?e. Het VVG-damesjaar wordt op 20 november afgesloten met de Jaarlijkse Vergadering van Ladies Captains. Op Rinkven G.C. kan men dan overleggen hoe het voorbije jaar verlopen is en wat er eventueel bijgestuurd moet worden. Wellicht weinig, want 2017 wordt ook voor de dames een absoluut topjaar.

En vergeet niet, op 6 juni is het International Women's Golf Day, kom er hier alles over te weten!

Hoe schrijf je je in?

Surf naar www.golfvlaanderen.be en klik op wedstrijdkalender. Hier krijg je een duidelijk overzicht van wanneer je je voor welke wedstrijd kan inschrijven.

We kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontvangen!