Thumbnail pagina

VVG stelt Kids kalender 2014 voor

Naar aanloop van de Mediadag op 14 maart, stelt de VVG deze week elke dag een kalender aan jou voor. Vandaag zijn de allerkleinsten aan de beurt met de Kids Kalender. De VVG-Kids Tour is toegankelijk voor spelertjes geboren tussen 2001 en 2007, lid van een VVG-club.

 

De VVG-Kids Tour 2014 is toegankelijk voor spelers geboren tussen 2001 en 2007, lid van een club aangesloten bij de VVG ?n in het bezit van een VVG-federatiekaart. Een speler, lid van 2 of meerdere clubs die deel uitmaken van verschillende zones, mag kiezen voor welke zone hij of zijn speelt. De keuze van zone is definitief na de eerste wedstrijd, waarna de speler dan ook verplicht is om de volgende 2 wedstrijden in diezelfde zone te spelen.

 

Traditioneel wordt de VVG-Kids Tour immers gespeeld in 4 zones met elk een leuke naam voor de deelnemers: Oost-en West-Vlaanderen met de ?Super Sharks?, Vlaams-Brabant & Brussel met de ?Wonder Dogs?, Limburg & Kempen met de ?Amazing Bears? en Antwerpen met de ?Fantastic Cats?. In elke zone worden drie wedstrijden gespeeld waarna de finale ?Kampioenschap van Vlaanderen Kids? plaatsvindt op 14 september te Waregem Golf.

 

Bovendien wordt er gespeeld in 4 categorie?n.  

Een spelertje geboren in 2004 of later met handicap 28,4 (jongens) en hcp. 32,4 (meisjes) of lager, kan ofwel deelnemen in de categorie ?Preminiemen? ofwel in zijn of haar respectievelijke leeftijdscategorie. Zijn of haar keuze is definitief voor de resterende wedstrijden.

 

De ?Super Sharks? in zone Oost- en West-Vlaanderen bijten dit jaar de spits af en spelen op 11 april de eerste Kidswedstrijd op de baan van Westgolf. In zone Vlaams-Brabant & Brussel vindt de eerste wedstrijd plaats op 17 mei op Duisburg M.G.C., in zone Limburg & Kempen op 24 mei te Hasselt en in Antwerpen vangen de ?Fantastic Cats? aan op 14 juli.

 

Klik hier voor de hele kalender van de VVG-Kids Tour

Klik hier voor het volledige reglement