Thumbnail pagina

VVG stelt Senioren kalender 2014 voor

Naar aanloop van de Mediadag op 14 maart, zal de VVG deze week elke dag een kalender aan jou voorstellen. Vandaag stellen we de Senioren kalender voor met voor elke senior wat wils! Het wedstrijdprogramma 2014 bevat zowel recreatieve als competitieve wedstrijden voor zowel senior als supersenior met elk spelniveau.


 

De Senioren starten het seizoen met de ?Interclubs Super Senioren? op 13 mei. Als deelnemer kan je inschrijven met handicap 26,4 of lager en dit via de homeclub. De wedstrijd zal doorgaan op de golfbaan van Rinkven en is toegankelijk voor mannen vanaf 65 jaar en vrouwen vanaf 60 jaar.


Het ?Kampioenschap van Vlaanderen Senioren Single Stroke Play? vervolgens vindt plaats op 3 en 4 juni met als locatie Limburg G.&C.C. Dit Kampioenschap is toegankelijk voor mannelijke spelers geboren in 1959 of vroeger en met een max. hcp. van 16,4. Als vrouw dien je geboren te zijn in 1964 of vroeger en in het bezit te zijn van een max. hcp. 18,4. Er wordt gestreden voor de titel ?Kampioen van Vlaanderen Senioren? alsook in de categorie  Dames, Heren en Super Senioren.


Op 17 juni vormt Keerbergen Golfclub de locatie voor het ?Honda Senioren 4BBB-Kampioenschap?. Voor deelname  dien je gezamenlijk een handicap voor te leggen van max. 35,0 en inschrijven kan via i-Golf.


De kwalificaties voor het ?Vlaams Kampioenschap over ?9 Holes?? vinden plaats op 2 juli, waarbij gespeeld wordt in 4 zones. Voor Antwerpen zal de kwalificatiewedstrijd doorgaan op Golfcentrum Puurs, voor Limburg & Kempen op Golfforum, voor Oost-en West-Vlaanderen op Golf Puyenbroeck en voor de zone Vlaams-Brabant & Brussel op Golfclub De Wijnvelden. De gekwalificeerden mogen vervolgens deelnemen aan de finale op 20 augustus, die zal doorgaan op de golfbaan van Beveren. Als deelnemer ben je in het bezit van een handicap tussen 24,5 en 35,0 en inschrijven kan via de homeclub.


Ook voor de ?Vlaamse Interclubs Senioren? dien je deel te nemen aan een kwalificatiewedstrijd in ??n van de 4 zones. Deze vinden plaats op 9 juli op de golfbanen van Ternesse G.&C.C., Flanders Nippon G.&B.C. Hasselt, G.&C.C. Oudenaarde en Keerbergen G.C. De finale wordt beslist op 25 augustus te G.&C.C. De Palingbeek. Als speler dien je in het bezit te zijn van max. hcp. 24,4 en ook voor deze wedstrijd kan je inschrijven via de homeclub.


De ?Trofee Seniorenwerkgroep? ten slotte vindt dit jaar plaats op 8 augustus en wordt gespeeld over 18 holes met spelformule 4BBB. De max. hcp. per speler mag 27,0 bedragen en de som van de ploeg max. 54. Via de club kan je inschrijven voor deze wedstrijd.


Klik hier voor de kalender