Thumbnail pagina

VVG trots op haar partners!

We zijn ontzettend tevreden te mogen melden dat naast de trouwe steun van onze twee Gold Partners, Telenet en Ethias, verschillende nieuwe en vertrouwde namen hun steun hebben bevestigd voor 2011.

 

Op het partnerniveau zijn de oude bekenden opnieuw van de partij: Het VVG Magazine mag opnieuw als middenkatern verschijnen in de Play Golf en VVG Golfers krijgen ook terug een korting bij hun abbonement. De Saeco Espresso Machines van Philips zijn aanwezig op tal van prijzentafels, alsook het Callaway golfmateriaal. Deze laatste ondersteunt ook dit jaar weer jonge talenten via de Callaway Ranking. Ellaxgolf zal vooral via de online wedstrijd Ellaxgolf Dreamteam hun kunstgras promoten en Facilicom is het vlaggenschip van de Facilicom Amateur Open, h?t topamateur event van het jaar.

 

Bij de Official Suppliers kunnen we nog steeds rekenen op Flow Drinks for golfers, dat verkrijgbaar zal zijn op de verschillende Vlaamse kampioenschappen, en Corendon Golf, die onze jeugdstage en een Bringagolfer-actie naar Turkije maakt. Ook is er een nieuwe Supply Partner van de partij: Peak Performance. Sinds begin dit jaar kunnen we rekenen op hun kledij. Naast deze steun is er ook nog de 'Appletiser Ladies Cup', waarbij de grote internationale finale plaatsvindt in Zuid-Afrika.

 

VVG is alvast zeer dankbaar om deze bestaande en nieuwe Partners te mogen verwelkomen in een nieuw jaar en danken hen voor hun steun aan de golfsport in Vlaanderen.