Thumbnail pagina

Win een plaats in de Pro-Am van de Telenet Throphy dankzij onze Partner Sporting Golf.

Eind mei organiseert Telenet voor de achtste keer de Telenet Trophy. Dit prestigieuze toernooi maakt deelt uit van de PGA European Challenge Tour en zal voor de vierde keer gespeeld worden op de Royal Waterloo Golf Club. Zo?n 150 deelnemers, waaronder enkele amateurs, zullen strijden voor een prijzengeld van om en bij de 160.000 euro.

 

De Telenet Trophy 2013 vindt plaats van 23 tot 26 mei en is nog steeds het belangrijkste professionele internationale golftoernooi in Belgi?. Op de nog korte erelijst staan twee Engelsmannen, een Australi?r en een Fin. Vorig jaar was de Italiaan Marco Crespi de beste in de Telenet Tropy, die toen werd gespeeld op de Koninklijke Golf Club van Belgi? Ravenstein, nabij Tervuren.

 

In 2007 was de Belg Nicolas Vanhootegem de eindwinnaar. Het is nog wat vroeg om nu al te aan te kondigen welk schoon volk er dit jaar naar Belgi? zal afzakken, maar voor elke golfliefhebber in Belgi? is dit hoe dan ook een uitgelezen kans om eens wat topgolfers van nabij aan het werk te zien.

 

En voor de (amateur-) golfers is er nog een leuk extraatje: de Pro-Am op woensdagnamiddag 22 mei. Die dag kan je in teams van drie samen met een professioneel golfer deelnemen aan het toernooi. Via de link sportingtelenet.be/telenettrophy kan je een gratis deelname aan de competitie (inclusief eten en drinken) winnen. Waar wacht je nog op? Klik hier door naar de wedstrijdpagina *

 


 

* Let op: lees het reglement onderaan de wedstrijdpagina om te weten of je wel kan/mag deelnemen!