Thumbnail pagina

Winnaar Bring a golfer

Bring a golfer 2024

De Start to Golf dag ligt ondertussen al eventjes achter ons, maar we hadden nog de winnaar van onze "Bring a Golfer" actie aan te kondigen. Jeroen M. kwam als winnaar uit de loting en heeft ons een leuk verhaal bezorgd.

Tijdens de Start to Golf-dag openden meer dan 35 golfclubs hun deuren voor niet-golfers. Deze dag bood hen de kans om de golfsport gratis te ontdekken tijdens een initiatie. Dit initiatief is een kernonderdeel van onze missie bij Golf Vlaanderen om de golfsport toegankelijker te maken en nieuwe spelers aan te trekken.

Over onze winnaar

Jeroen is mede-vennoot in een bedrijf dat gespecialiseerd is in fusies en overnames. Zijn professionele leven is hectisch, maar golf biedt hem de perfecte ontsnapping. Jeroen ontdekte de golfsport dankzij Sam Van Antenhove, tijdens de covid-pandemie. Hoewel hij nog geen wedstrijden speelt, geniet hij volop van zijn rondjes op de Brabantse. Vaak is hij daar te vinden met zijn vader Gerrit, zijn mentor Sam en tal van andere vrienden.

Over Bring a golfer

Jeroen wist niet dat er een prijs verbonden was aan de "Bring a Golfer" wedstrijd. Zijn enige doel was om zijn passie voor golf te delen met zijn collega Ardit Litaj, een gedreven professional van Albanese afkomst. Ardit heeft veel interesse in golf, en Jeroen gelooft dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Ardit een fervente golfer wordt.

Ben je geïnspireerd door Jeroens verhaal? Nodig dan zelf iemand uit om deel te nemen aan een Start to Golf initiatie.

Ga naar Start to Golf