Thumbnail pagina

Word jij kampioen in 2017?

We kunnen dit jaar opnieuw rekenen op onze hoofdpartner Facilicom voor de Facilicom Amateur Open of Flanders/Kampioenschap van Vlaanderen Heren- Dames en Facilicom Junior Open of Flanders.

Van 23 tot 25 juni kruisen de beste Belgische amateur golfers hun drivers op Cleydael G.&C.C. in de strijd om niet alleen de eindzege in de Facilicom Amateur Open of Flanders, maar ook om de titel van Kampioen van Vlaanderen. 4 en 5 juli doen de junioren hetzelfde op Keerbergen Golfclub. Aan het Facilicom Amateur Open kunnen de heren deelnemen met een maximale handicap van 4,4, de dames met een maximale handicap van 7,4, bij de jongens is de limiet 6,4 en bij de meisjes 9,4.

De Facilicom Junior Open is een erkend onderdeel van de Junior Tour geleid door de Koninklijke Belgische Golf Federatie, alle reglementen hieromtrent vind je hier onder algemene condities.

Verder strijden de Super Senioren op 10 mei voor de titel 'Kampioenschap clubteam super senioren' (max. hcp 26,4) te Cleydael G.&C.C. Een weekje later vindt vervolgens het 'Kampioenschap Vlaanderen Senioren Single Strokeplay' (max hcp. heren: 16,4 & dames 18,4) plaats. 16 en 17 mei zullen zij op Millenium Golf strijden voor de begeerde titel. Op 7 juni strijden de senioren in een 4BBB op Keerbergen Golfclub voor de titel Kampioen van Vlaanderen. De som van de handicaps van de beide teamleden mag hier maximum 35,0 zijn.

Tot slot wordt het Kampioenschap van Vlaanderen Kids op 2 september op G.&C.C. De Palingbeek gespeeld.

Hoe schrijf je je in?

Surf naar www.golfvlaanderen.be en klik op wedstrijdkalender. Hier krijg je een duidelijk overzicht van wanneer je je voor welke wedstrijd kan inschrijven.

We kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontvangen!