Thumbnail pagina

Zomerse editie Facilicom Junior Open of Flanders op Keerbergen!

De Facilicom Junior Open of Flanders is de organisatie van de VVG die deel uitmaakt van de Federal JuNior Tour. Traditioneel gaat deze door op Keerbergen. Klik hier door om de eindscores van deze VVG Junior Tour te ontdekken in de categorie?n U18, U16, U14 en U12 voor jongens en meisjes. 
Lena Legrand pakt de winste in de Girls U18-reeks van de Facilicom Junior Open of Flanders. Valentine Loge werd naar een tweede plaats verwezen.

Bij de Boys U18 domineerde Yohann Cauwenbergh. De thuisspelende Keerbergenaar hield het Brasschaatse duo Aron Cloostermans en Nicolas Beckers achter.
Rinkvenner Arnaud Bal controleerde met een 74 de U16-categorie en hield Amaury Varenne op de tweede plek. Jack Van De Heyning, Jan Swinnen en Jeroen Bruin deelden de derde plaats. 
Charlotte Guigue greep de zege bij de Girls U16. Hier werden Emma Kaper en Lana Coeckelberghs tweede en derde.

Sanne Dijkstra en Thomas Gellaerts domineerden de U14-reeks. Thomas moest vooral met Kristof Ulenaers en Florian Schroedl afrekenen, Sanne hield Val?rie Serrien achter.  Max Peerbooms en Margaux Appart haalden het bij de U12. Antoine Burton en Lauren Mari?n eisten de runner-upplaatsen op.