Thumbnail pagina

Zonnige Starttogolf 'drivet' helemaal tot in Rio!

Drive to Rio

In de 71 golfclubs werden er meer dan 200 000 ballen geslagen op 10 april. Met een gemiddelde van iets minder dan 50 m per slag werd de totale afstand van 9429 km, de afstand Brussel-Rio, gehaald! De olympische uitdaging die AFG ?n VVG samen zijn aangegaan is dan ook geslaagd. Hopelijk een mooi voorteken voor een mooie olympische golfzomer.
Zoals u wellicht weet is de golfsport terug een olympische sport geworden na 112 jaar. De olympische spelen in Rio 2016 hebben niet alleen golf terug op de kalender maar er zullen ook verschillende van onze Belgische golfers onze kleuren verdedigen. Om dit extra in de kijker te zetten hebben we een supportersactie op poten gezet. Supporter voor onze Belgen met de actie 'Laat je Horen tot in Rio' en wie weet win jij wel de exclusieve golftas van Thomas Pieters. Post een selfie, foto, aanmoediging, filmpje op facebook, twitter of instagram met #GolfToRio , de leukste komen op de supportersmuur op www.golftorio.be, en hieruit zullen onze olympi?rs iemand uitpikken die de exclusieve prijs wint.


Starttogolf zorgt voor heel wat nieuwe golfers!

Jong en minder jong en veel, opvallend veel, families waren aanwezig op de Starttogolf-dag en ontdekten de nieuwste olympische sport. Zij lieten deze unieke kans niet liggen om in een superleuke sfeer van onze mooie sport te proeven. De eerste cijfers laten uitschijnen dat er ongeveer 5000 starttogolfers waren in de 71 clubs. Hopelijk zien we ze snel op de greens en wie weet zit er wel een nieuwe golfolympi?r tussen.

Terugblik met mooi sfeerfilmpje:


Enkele sfeerfoto's:

Dank aan alle clubs ?n de vele vrijwilligers voor hun inzet !

Alle sfeerbeelden van een zonnige Starttogolf 2016: klik hier