Thumbnail pagina

Halve finales Van Lanschot Trofee

215349522 219073710084106 4874840713154667234 n

Van Lanschot Trofee 2021

Afgelopen dinsdag en donderdag vonden de halve finales Van Lanschot trofee plaats op Golfclub Kampenhout, Waregem Golf, Rinkven Golfclub & Spiegelven. De gekwalificeerden werden verwend met een mooie golfronde, lunchpakket en drankjes en hapjes aangeboden door Van Lanschot. Wil jij volgend jaar kans maken om deel te nemen aan de halve finale, wij leggen graag nog eens uit hoe deze trofee in zijn werking gaat.

Hoe verloopt deze wedstrijd

In het voorjaar krijgen clubs in Vlaanderen de mogelijkheid om een Van Lanschot clubkwalificatie te organiseren voor de volgende doelgroepen: Dames, Heren, Senior dames & senior Heren. Dit kan een aparte kwalificatiewedstrijd zijn of een wedstrijd geïntegreerd tijdens een andere Senior Day, Men’s Day en Ladies Day wedstrijd.

Spelformule & categoriën

De wedstrijden worden gespeeld over 18 holes, single stableford. Er wordt gewerkt met 8 categorieën, categorie I (0-18,4) en categorie II en er wordt een onderscheid gemaakt tussen Dames en Heren.

De winnaar van elke categorie plaatst zicht voor de halve finale. Tijden de clubkwalificaties kunnen zich dus maximaal 8 spelers per club zich selecteren (4 senioren, 2 heren & 2 dames).

Halve Finales en Finale Van Lanschot trofee

De eerste 2 in de rangschikking van de zonale ½ finales m.a.w. de 1ste 2 in cat. I Senior Dames, Senior Heren, Dames, Heren en de 1ste 2 in cat. II Senior Dames, Senior Heren, Dames, Heren (= 16 per zone) worden uitgenodigd voor de finale die zal plaatsvinden op dinsdag 7 september te Keerbergen Golfclub.

De resultaten van de halve finales kunnen teruggevonden worden op: https://www.golfvlaanderen.be/voor-golfers/golf-vlaanderen-wedstrijden/gv-wedstrijdkalender

Proficiat alvast aan de winnaars en tot op de finale!