Thumbnail pagina

Hoe inschrijven voor een GV-wedstrijd

Clarisse croset qw BB Aolg Tv E unsplash

Inschrijven kan via de link op onze website Golfvlaanderen.be of via onze app. Sinds 2018 vragen we de deelnemers om op voorhand online te betalen.

Stap 1: Inschrijven via Golfvlaanderen.be

Op onze wedstrijdkalender kan je alle wedstrijden, die Golf Vlaanderen aanbiedt, terugvinden. Hier kan je de wedstrijd selecteren die je wenst te spelen. Let wel op: voor sommige wedstrijden zijn er specifieke voorwaarden, waardoor je wel of niet kan worden toegelaten.

Eens je kan deelnemen zal je worden doorverwezen naar de gekende i-Golf pagina's. Daar vervolledig je je inschrijving en betaal je onmiddellijk je deelnamefee. De inschrijving is pas definitief wanneer je de betaling hebt afgerond.

Schrijf je in via onze wedstrijdkalender

Stap 2: Inschrijven via GV-app

Via de Golf Vlaanderen-app zijn we terug te vinden onder de knop "kalender". Klik op optie en vervolgens op GV, daarna op zoeken en je zal hier al onze wedstrijden terugvinden. Klik door op het groene knopje en het verdere verloop is zoals hierboven beschreven.

Stap 3: Online betalen

Om een inschrijving succesvol te voltooien hebben we hierbij een video die je stap voor stap uitlegt hoe je je betaling succesvol afrondt. Je ontvangt na de betaling een bevestiging via e-mail. Het is aangewezen om de Bancontact-app te installeren omdat je hiermee snel, eenvoudig en veilig kan betalen.

Stap 4: Bevestiging van inschrijving

Wanneer de betaling is volbracht zal je een e-mail ontvangen met de bevestiging van de bestelling en betaling.

Je zal via "Uw info" kunnen zien of de inschrijving in orde is.

Meer info

Wil je de betalingen snel, eenvoudig en veilig uitvoeren, dan raden we aan om de Bancontact-app te downloaden.

Meer info over het online betalen, vind je hier:

Reglement Online Betalen

Indien je een vraag hebt, laat het ons weten via helpdesk@golfvlaanderen.be.

Ga terug naar GV-wedstrijden