Thumbnail pagina

Bijscholing voor lesgevers

Met de bijscholing Golf op School wil Golf Vlaanderen leerkrachten, sportpromotoren en studenten LO laten kennismaken met de golfsport: de basistechnieken, het materiaal, ... zodat zij de mogelijkheden ontdekken om golf toe te passen in de les of op een sportdag.

Dat kan ik in de vorm van een circuit met individuele oefeningen en waarbij gewerkt wordt met een scorekaartje. Of in een spelvorm waarbij de hele klas actief bezig is. Ook wordt er info over de spelregels, de golfbaan en het handicapsysteem meegegeven, zodat de lesgevers een goede basiskennis hebben en nadien zelf aan de slag kunnen om golf te introduceren bij hun leerlingen.

Geïnteresseerd in een bijscholing voor jouw sportlesgevers of studenten LO? Contacteer ons op het nummer 02/752.83.30 of via e-mail: info@golfvlaanderen.be.

Voorbije bijscholingen Golf op School:

"Bereid je leerlingen voor op Rio 16 en laat hen kennismaken met een nieuwe Olympische sport”, meer had een enthousiaste groep leerkrachten LO niet nodig om present te zijn voor onze bijscholingen Golf op School te Aalst en Brasschaat"

Klik hier voor het artikeltje over de bijscholingen 2015

In 2013 was golf een heel jaar lang Sport van het Jaar, bij de leerkrachten LO beter gekend als Sporttak in de Kijker. Meer dan 700 lesgevers volgden de bijscholing en een 200-tal sets golfmateriaal werd aangekocht door scholen en sportdiensten.

Klik hier voor meer cijfers van dit succesvolle initiatief

Golf op school velcrodoel