Thumbnail pagina
Brochure Samenwerkingsovereenkomst met de zelfstandige trainer

Brochure Samenwerkingsovereenkomst met de zelfstandige trainer

Heel wat trainers willen hun activiteit als zelfstandige uitvoeren. De coronacrisis (cfr. Hinderpremie vs compensatiepremie) heeft ons echter geleerd dat de formaliteiten die bij het zelfstandige statuut horen niet altijd goed gekend zijn zowel bij de club als trainers. Het belang van een goede overeenkomst kwam hierbij zeer hard naar boven. Er zijn 2 overeenkomsten nodig, 1 waarmee de pro de installatie huurt van de club en 1 waarbij de club de diensten van de pro inhuurt. Deze overeenkomsten vind je ook terug in onze brochure.

Om onze clubs en jullie als trainer hierbij beter bij te staan hebben wij i.s.m. Vlaamse Sportfederatie, NSZ en PGA of Belgium een brochure opgemaakt “samenwerkingsovereenkomst met de zelfstandige trainer”. Wat bevat deze brochure?

  • De startende, zelfstandige, golftrainer wegwijs maken in de administratieve, fiscale en andere formaliteiten en verplichtingen.
  • Aandachtspunten, concrete to do’s en handige tips over de verschillende zaken waaraan de zelfstandige golftrainers moeten denken.
  • Modelovereenkomst zelfstandige trainer – club & Modelovereenkomst Huur accommodatie
Brochure samenwerkingsovereenkomst zelfstandige