Thumbnail pagina

Virtueel Golfen

308635474 858377291988807 6615666654769304595 n 1

Virtueel golfen of Indoor golfen? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Virtueel golfen brengt de traditionele golfsport samen met de nieuwste technologieën om een unieke en interactieve golfervaring te creëren. Met behulp van geavanceerde trackingsystemen wordt elke slag die je maakt nauwkeurig geanalyseerd. Deze innovatieve benadering biedt niet alleen een leuke en boeiende manier om golf te spelen, maar dient ook als een krachtige tool voor training en verbetering van jouw golfvaardigheden.

Wat kan je verwachten?

  • Spel en vermaak: Geniet van diverse interactieve golfspellen die ontworpen zijn om zowel vermakelijk als uitdagend te zijn, perfect voor solo-avonturen of plezier met vrienden.
  • Ervaar golfplezier op wereldberoemde banen: Speel virtueel op enkele van de meest iconische golfbanen ter wereld, allemaal met het comfort van de lokale golfclub.
  • Directe prestatiefeedback: Ontvang real-time feedback over elke slag, met gegevens over snelheid, traject, en precisie, zodat je jouw techniek kunt finetunen.
  • Toegankelijk voor allen: Ongeacht of dit de eerste keer is dat je de golfsport ontdekt, of dat je al een ervaren golfer bent, de virtuele driving ranges of indoor golfcentra zijn ontworpen om iedereen een boeiende ervaring te bieden.

Hoe werkt het?

(1) Boek een sessie: Kies uit de lijst van de deelnemende golfclubs, aangesloten bij Golf Vlaanderen bij jou in de buurt. Reserveer online jouw plek op hun virtuele driving range wanneer het voor jou past.

(2) Welkom en instructie: Bij aankomst ontvang je een warm welkom en een korte introductie tot de uitrusting en software. Is het de eerste keer dat je de golfsport ontdekt? Dan kan je gratis materiaal lenen van de club!

(3) Duik in actie: Kies uit spannende spelmodi of richt je op specifieke trainingen. De technologie levert precieze analyses voor plezier en prestatieverbetering.

(4) Blijf spelen en verbeteren: Na afloop van de sessie kan je jouw persoonlijke vooruitgang bekijken en plannen maken voor een volgende bezoek.

Reserveer vandaag jouw plek!

Beleef golf op een unieke wijze met vrienden, familie, collega's of alleen. Ongeacht of je nu een beginner bent of je skills wilt aanscherpen, de virtueel golfen zorgt steeds voor een boeiende en verrijkende vrijetijdsbesteding!

Zoek de dichtstbijzijnde virtuele golflocatie in jouw omgeving