Thumbnail pagina

Virtueel Golfen

308635474 858377291988807 6615666654769304595 n 1

Virtueel golfen? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Wil je graag kennis maken met de golfsport op een innovatieve manier?
Ontdek het aanbod hier en geniet van de golfsport op een interactieve manier!

Vind hier een virtuele golf in uw omgeving!

Wat is Virtueel Golfen?

Virtueel golfen is één van de manieren om met de golfsport in aanraking te komen. Op deze manier kun je golf ontdekken met digitale ondersteuning. Men zegt wel eens meten is weten, wél wanneer je je laat onderdompelen in het virtuele golf zal je veel feedback krijgen. Afhankelijk van de locatie kan dit indoor en/of outdoor beoefent worden.

Het aanbod is soms erg verschillend, want wordt volledig door de aanbieders of clubs zelf bepaald.

Vooraf het aanbod van de clubs even vergelijken kan dus zeker een hulp zijn in het maken van je keuze. Veel hangt ook af van jouw eigen wensen als starter: Wil je met vrienden vrijblijvend een initiatie volgen of neem je samen met je partner een doorgedreven lessenpakket op weg naar je eerst golfhandicap? Start je met golf om nadien zo veel mogelijk verschillende banen te gaan spelen of richt je je eerder tot het clubleven en wordt jouw favoriete golfbaan jouw tweede thuis? Voor ieders wensen en budget is er wat wils.

Start to Golf-dag

Wil je graag starten met golf? Vlaanderen telt in totaal 55 golfclubs, waarvan het merendeel deelneemt aan Start to Golf. Dat wil zeggen dat je in deze clubs op een laagdrempelige manier kan starten met golf zonder dat je meteen lid dient te worden.

De Start to Golf-dag is de grote, algemene opendeurdag aangestuurd door Golf Vlaanderen waarop meer dan 35 clubs in Vlaanderen tegelijk nieuwe golfers welkom heten op hun club. Deze staat traditioneel gepland op de laatste dag van de paasvakantie.

Route 36

Om startende golfers op weg te helpen naar Hcp 36 heeft Golf Vlaanderen het begeleidingstraject Route 36 uitgerold. Via verschillende badges in de app kan je je eigen vorderingen opvolgen en je golfcarrière op een leuke manier beginnen.

Ontdek er hier alles over!

Ontdek Start to Golf initiatieven